Zajedništvo nas čini velikima!
Poruka  je koja je odjeknula punom dvoranom i lobijem hotela San Antonio u Podstrani.
27. godišnjica osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Podstrani prošla je u svečanom tonu.
Na samom početku okupljene je pozdravio predsjednik općinskog odbora HDZ-a Podstrana Mladen Bartulović.
Ispred utemeljitelja stranke skupu se obratio Marin Karaman sa kratkom retrospektivom i prisjećanjem na tijekove stvaranja stranke u Podstrani.
Prisutne je pozdravio i član presjedništva stranke, podpredsjednik županijskog odbora i sadašnji župan Zlatko Ževrnja i bez obzira na stranački govor i izraženu potporu kandidatima HDZ-a na predstojećim izborima jedna vijest odzvonila je dvoranom; Potvrđujem dogovor i realizaciju nove osnovne škole u Podstrani u slijedećem mandatu u koprodukciji županije i općine Podstrana!
Kandidat za drugi mandat načelnika Mladen Bartulović predstavio je svoj PROGRAM 250 sačinjen od 250 milijuna kuna novih investicija u Podstranu tijekom mandata 2017/2021 te na kraju izlaganja predstavio "svog" prvog suradnika za slijedećim izborima.
Tomislav Buljan je predstavljen kao kandidat koji se formirao kroz mladež kao predsjednik, sportsku i društvenu zajednicu, predsjednik općinskog vijeća i inicijator mnogih društveno odgovornih i socijalnih projekata u Podstrani.
U svom izlaganju Tomislav Buljan je kroz svoj program jednostavno nazvan PROGRAM 60 predstavio investicije od 60 milijuna kuna u Društvene dijelatnosti, sport i kulturu u narednom mandatu.
Opravdanost milijuna kuna navedenih u ovim programima jednoglasno su kandidati za načelnika i donačelnika pronašli u realiziranim projektima i iznosima već sada donesenim i pokrenutim u Podstrani te iscrpnim elaboriranjem načina rada što je naišlo na veliko odobravanje okupljenih.
Večer se nastavila u ugodnoj atmosferi, druženju i razgovoru, a posebno moramo pohvaliti i izvrsne izvedbe klape Praska.
Sve u svemu moramo pohvaliti decentan ton večeri bez ratnih pokliča, a izborni rat je ono što nas očekuje.
Besplatne repeticije

Hrvatska demokratska zajednica općine Podstrana pokrenula je ovaj projekt kojem je svrha pomaganja učenicima pri učenju.

 

Poduke će se davati iz matematike, fizike, hrvatskog i engleskog jezika, a predavači će biti profesori navedenih predmeta.

Napominjemo kako su ove poduke besplatne i namijenjene su za sve učenike, a bit će organizirane subotom u jutarnjim terminima u prostorijama udruge u Strožancu (zgrada TZ-Podstrane).

Ovo je jedna u nizu od akcija koju HDZ organizira za naše mještane i u našem mjestu.

Besplatne knjige za osnovnoškolce, zatim pomoć srednjoškolcima za kupnju knjiga u iznosu od 1.000 kuna, stipendije, repeticije, sve su to projekti putem kojih nastojimo pomoći našim mještanima, a sve iz razloga što lakšeg školovanja djece, riječi su tajnika HDZ-a Podstrane, Tomislava Buljana.

Prijave traju do 30.3.2018., a poduke počinju 14.04.2018. te traju do završetka nastavne godine.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje i učenike osnovne škole da nas kontaktiraju putem telefona: 098 602 784 ili 091 216 6222 kao i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U prijavi treba navesti ime i prezime, predmet i razred te kontakt telefon ili e-mail.

 

Veliko hvala svim profesorima koji su se odazvali ovoj akciji!

 

HDZ Podstrana.

Ovaj četvrtak, 20. travnja, Općinski odbor HDZ-a Podstrana organizira proslavu  27. obljetnice svog osnutka i djelovanja.

Svečano okupljanje će se upriličiti u hotelu San Antonio s početkom u 18 sati.

Ovim putem pozivamo sve svoje članove i simpatizere na zajedničku proslavu i druženje na kojem se očekuje dolazak župana Ževrnje i nekolicine ministara.

Uz samu proslavu bit će i predstavljanje kandidata HDZ-a za lokalne koji se održavaju za mjesec dana.

© 2018 Hrvatska Demokratska Zajednica Podstrana. Sva prava pridržana.

http://hdz-podstrana.com/ koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke cookie/kolačići mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Na naslovnu stranicu