Poziv za sudjelovanje na izborima za članove općinskog odbora HDZ-a Općine Podstrana i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Podstrana, 24. rujna 2021. godine
 
Na temelju članka 12. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, Ur.broj: 05-21/566 od 30. kolovoza 2021. godine i Odluke o sazivanju Izborne skupštine općinske organizacije HDZ-a Općine Podstrana od 23. rujna 2021. godine, upućujem vam
 
P O Z I V
 
za sudjelovanje na izborima za članove općinskog odbora HDZ-a Općine Podstrana i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije koji će se održati u nedjelju 17. listopada 2021. godine od 8,00 do 19,00 sati na biračkom mjestu Podstrana – biračko mjesto 1 u prostorijama Zgrade Općine Podstrana, na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana (prizemlje zgrade).
 
Istog dana, na navedenom biračkom mjestu, održat će se i izbori za predsjednika i potpredsjednike Općinske organizacije HDZ-a Općine Podstrana kao i za predsjednika i potpredsjednike Županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije.
 
S poštovanjem, Predsjednik
Općinske organizacije HDZ-a Općine Podstrana
Tomislav Buljan
Koristimo kolačiće
http://hdz-podstrana.com/ koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke cookie/kolačići mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.