Novosti

Zajedništvo nas čini velikima!

Zajedništvo nas čini velikima!
Poruka  je koja je odjeknula punom dvoranom i lobijem hotela San Antonio u Podstrani.
27. godišnjica osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Podstrani prošla je u svečanom tonu.
Na samom početku okupljene je pozdravio predsjednik općinskog odbora HDZ-a Podstrana Mladen Bartulović.
Ispred utemeljitelja stranke skupu se obratio Marin Karaman sa kratkom retrospektivom i prisjećanjem na tijekove stvaranja stranke u Podstrani.
Prisutne je pozdravio i član presjedništva stranke, podpredsjednik županijskog odbora i sadašnji župan Zlatko Ževrnja i bez obzira na stranački govor i izraženu potporu kandidatima HDZ-a na predstojećim izborima jedna vijest odzvonila je dvoranom; Potvrđujem dogovor i realizaciju nove osnovne škole u Podstrani u slijedećem mandatu u koprodukciji županije i općine Podstrana!
Kandidat za drugi mandat načelnika Mladen Bartulović predstavio je svoj PROGRAM 250 sačinjen od 250 milijuna kuna novih investicija u Podstranu tijekom mandata 2017/2021 te na kraju izlaganja predstavio "svog" prvog suradnika za slijedećim izborima.
Tomislav Buljan je predstavljen kao kandidat koji se formirao kroz mladež kao predsjednik, sportsku i društvenu zajednicu, predsjednik općinskog vijeća i inicijator mnogih društveno odgovornih i socijalnih projekata u Podstrani.
U svom izlaganju Tomislav Buljan je kroz svoj program jednostavno nazvan PROGRAM 60 predstavio investicije od 60 milijuna kuna u Društvene dijelatnosti, sport i kulturu u narednom mandatu.
Opravdanost milijuna kuna navedenih u ovim programima jednoglasno su kandidati za načelnika i donačelnika pronašli u realiziranim projektima i iznosima već sada donesenim i pokrenutim u Podstrani te iscrpnim elaboriranjem načina rada što je naišlo na veliko odobravanje okupljenih.
Večer se nastavila u ugodnoj atmosferi, druženju i razgovoru, a posebno moramo pohvaliti i izvrsne izvedbe klape Praska.
Sve u svemu moramo pohvaliti decentan ton večeri bez ratnih pokliča, a izborni rat je ono što nas očekuje.
Koristimo kolačiće
http://hdz-podstrana.com/ koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke cookie/kolačići mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.